Delivery

Når du bestiller fra bestillings systemet, godkender du samtidig at billederne bliver sat i produktion.

Vi sender alle varer som pakker, hvilket gør det muligt at spore dem i tilfælde af problemer. Under forsendelsen er pakken forsikret, og vi beder dig om at kontrollere indholdet ved levering og modtagelse. Skulle pakken eller indholdet være beskadiget ved ankomsten bedes du rapportere det til GLS straks. Derefter kontakter du os. Vi er ikke ansvarlige for vare(r), der er beskadiget under transporten. (Men vi vil gøre alt for at hjælpe og sørge for at du får nogle nye) ?

Vi pakker altid alt omhyggeligt, for at mindske eventuelle skader.

Forsendelse i Danmark

Som udgangspunkt leveres alle bestillinger til institutionen gratis efter en bestillingsperiode på typisk 10 dage. Bestiller du efter deadlinen eller senere hen, eller ønsker du at få dem sendt hjem gælder følgende;

Køb efter deadline vil blive tilføjet et gebyr på 80 kr. til dækning af transport med GLS.

Hastelevering

Som et nyt tiltag tilbydes der hastelevering, hvilket betyder at den ellers 10 dage lange bestillingsperiode bliver sprunget over og billederne bliver sendt med GLS til din privatadresse. Bestillinger inden kl. 12:00 vil blive redigeret, printet og sendt samme dag med GLS.

Ved køb af denne type levering vil der blive tilføjet et gebyr på 99 kr.

Hvis du ønsker at hente dine varer selv, er adressen:

Søndergade 21, 
Hyllinge, 
4700 Næstved

Åbent ved skriftlig eller telefonisk henvendelse inden.

Dette skal aftales på forhånd.

Ordering

Dagen efter fotograferingen, modtager du et login til dine billeder, og du kan i ro og mag bestille dine print og filer hjemmefra.

Printing

Når dit galleri udløber (Typisk 10 dage efter fotograferingen), går vi igang med at producere dine billeder. Fortryder du din bestilling eller har du rettelser, kan du ringe direkte til os, eller sende en mail på kontakt@christineholmfoto.dk.

Delivery

Når galleriet er udløbet, og billederne er færdigproduceret, sendes de samlet til institutionen uden beregning. Ønsker du levering til en anden adresse, eller at afhente dine billeder selv, kan dette noteres i bestillingen eller ved at sende en mail til kontakt@christineholmfoto.dk

Genbestilling

Er du efterfølgende kommet i tanke om at du gerne ville have haft flere billeder, kan du blot kontakte os med henblik på at bestille flere. Det koster 29,- for at genaktivere galleriet.

Visit us

Søndergade 21
Hyllinge
4700 Næstved

Contact us

kontakt@christineholmfoto.dk
Christine: 26 13 45 42
Sebastian: 25 17 22 13

Opening hours

M-F: 9:00 AM -5:00 PM

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)