Generelle Betingelser

Terms and conditions

Herunder kan du læse handelsbetingelserne, som du accepterer ved bestilling, køb og betaling af fotografiske ydelser hos Christine Holm Fotografi.

Definitioner

“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Christine Holm Fotografi afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“Christine Holm Fotografi” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer/services.

Produktinformation

På www.christineholmfoto.dk oplyses varens væsentligste indhold, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Christine Holm Fotografi via kontakt@christineholmfoto.dk

 

Prices

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive moms medmindre andet er angivet.

 

Ordering

Præsentation af varer sammen med en pris på www.christineholmfoto.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.

Købers bestilling af varer fra www.christineholmfoto.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til www.christineholmfoto.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem køber og Christine Holm Fotografi er først indgået, når Christine Holm Fotografi ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

Betaling

Alle betalingerforegår online via. kort-betaling. Efter forudgående aftale kan betaling foregå med faktura, og på dertil oplyste vilkår.

Delivery

Leveringen sker altid umiddelbart efter udløbsdatoen for bestilling, og er gratis til institutionen. Såfremt det ønskes at billederne fremsendes til forældrene særskilt, pålægges leverings gebyr. Der kan altid vælges hastelevering og/eller hjemmelevering. Så fremsendes billederne indenfor 1-2 hverdage.

 

Reklamation

Christine Holm Fotografi yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra betalingsdato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Christine Holm Fotografi kan ikke refundere på baggrund af uenighed omkring stil, beskæring, valg af lys og lign. medmindre dette afviger markant fra de viste eksempler på hjemmesiden. Køber får altid mulighed for at se og godkende billederne digitalt inden disse printes og afsendes.

Kvittering skal fremvises til Christine Holm Fotografi i forbindelse med anvendelse af reklamationen.

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter køber har eller burde have opdaget manglen ske til Christine Holm Fotografi inden rimelig tid. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Dette er som udgangspunkt indenfor 14 dage efter billederne er leveret til skole eller institution. Vi beder vores kunder tjekke alle billederne igennem ved levering, så vi kan løse eventuelle mangler og/eller fejl.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Christine Holm Fotografi er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Christine Holm Fotografis’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Skulle en pakke sendt fra Christine Holm Fotografi være blevet væk i posten, er denne som udgangspunkt forsikret, og der fremsendes en ny, når dette er afklaret, naturligvis uden ekstra beregning for kunden, men Christine Holm Fotografi er ikke ansvarlig for eventuelle tab som måtte være køber opstået under ventetiden, i forbindelse med forsinkelsen.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i køber besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber. Alle pakker sendes via. GLS, og er forsikret herigennem. Ved afsendelse modtages et track and trace nummer, og køber er selv ansvarlig for at rette henvendelse til os eller GLS, skulle pakken ikke nå frem.

 

Fortrydelsesret

Deltagelse og tilmelding til fotografering er frivilligt, og ikke købsbetinget. Alle bestillinger foretages efterfølgende i vores webshop, hvor det er er muligt selv at sammensætte bestillingen.

Ved print af billeder, er den afgivne bestilling bindende når du modtager en ordrebekræftelse, da vi igangsætter produktionen af billederne med det samme. Skulle du fortryde eller have ændringer, skal du blot ringe til os, eller sende en mail på kontakt@christineholmfoto.dk, så vi kan annullere eller ændre ordren. Hvis ordren ikke er printet, er det naturligvis altid muligt at rette den til.

 

Forbehold for ændringer

Christine Holm Fotografi forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Misbrug

Misbrug af www.christineholmfoto.dk vil medføre politianmeldelse.

Sikkerhed og GDPR

Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til kontakt@christineholmfoto.dk og oplyse dit navn og din adresse og eventuelt kundenummer eller ordrenummer. Du vil hurtigst muligt modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig.

Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail.

Alle produktioner gemmes 1 år* efter afsluttet dato, som lokal backup. Dvs. billederne gemmes ikke hos tredjepart. Du vil indenfor denne periode have muligheden for at modtage billederne digitalt igen, skulle du miste dem, dette koster 29,- for genaktivering af galleri.

*Læs mere om hvordan og hvor længe vi gemmer billederne, under vores privatlivspolitik. 

 

 

Videregivelse af informationer

Ingen personfølsomme data videregives til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives udelukkende til vores databehandlere hvor der foreligger en klar databehandleraftale.

Vi bruger et tredjeparts-firma til håndtering af billedfremvisning, ordrehåndtering, levering, betaling samt fakturering. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger vi opbevarer omkring dig, og få dem slettet, såfremt du ikke har udestående på din kundekonto.

Brug af fotos på hjemmesiden, eller anden kommerciel sammenhæng, vil kun ske ved særskilt accept fra og kontrakt med kunden.

Logning og statistik

Log statistik bruges på denne hjemmeside. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. På denne hjemmeside anvendes log statistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet. Log statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.

Som udgangspunkt gemmes log informationer i op til 26 måneder. Dette gøres for at kunne danne et billede af denne hjemmesides besøgsmønster samt udvikling over tid.

Visit us

Søndergade 21
Hyllinge
4700 Næstved

Contact us

kontakt@christineholmfoto.dk
Christine: 26 13 45 42
Sebastian: 25 17 22 13

Opening hours

M-F: 9:00 AM -5:00 PM

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)