Fortæl os om din oplevelse!

Vi samler på glade kunder, og vi bestræber os altid på at gøre det endnu bedre næste gang! Derfor vil vi meget gerne høre om din oplevelse her på siden, hvis du vil dele den med os. 

Vi samler på (K)ærlige meninger!

Vi glæder os til at høre fra en masse af vores kunder, så vi næste år kan gøre det endnu bedre! Send os din ærlige mening, og læs hvad andre har sagt, nedenfor! Vi lever af at gøre vores arbejde så godt som overhovedet muligt, og vi kan ikke forbedre vores produkter uden jeres hjælp.
Lad os høre om alt fra fotograferingen til det endelige produkt!
På godt genhør
Christine & Sebastian

Sussi

Vi har fået taget billeder mange gange hos Christine, og vi har kun været super glade for resultaterne. Hun er professionel, samtidig med at hun gør det hyggeligt og sjovt for børnene at være der. Mine børn elsker at få taget billeder af Christine, og vi vil uden tvivl bruge hende igen næste gang ??

❤️❤️❤️❤️❤️

Claus Jørgensen

Altid en fornøjelse at komme i forretningen. Man bliver altid mødt af glade smil, og godt humør. Og billederne er altid i top kvalitet 🙂

❤️❤️❤️❤️❤️

Jannie

Christine har taget fantastiske børnebilleder og hende vil jeg anbefale ?

❤️❤️❤️❤️

Christine Matz

Vi har nu brugt Christine Holm i mange år. Hun har taget både billeder af familien sammen, gravid billeder af mig, samt nyfødt og cakesmash billeder af min dreng. Hun har en fantastisk tilgang til børnene og får dem til at føle sig trygge. Vi prøvede Christine Holm da vi var skuffet over en anden fotograf, og her bliver vi!

❤️❤️❤️❤️❤️

Niels Rask

Fantastisk oplevelse og atmosfære. Meget professionelt,alsidigt, kreativt og personligt. Har fået lavet billeder ved en polterabend, familie og institution… Både hjemme, ude og hos Christine. Altid den samme oplevelse hvor man føler sig godt tilpas og det er i ens eget tempo. Tak…

❤️❤️❤️❤️❤️

Tanja Pedersen

Vi har kun haft gode oplevelser og kanon god service. Det er hvis en skala fra 1 til 5 og 5 er det bedst ville vi gi jer 5!

❤️❤️❤️❤️❤️

Nida

Vi har altid haft en dejlig oplevelse hos Christine og får kun taget billeder hos hende 🙂 Vi har nogen skønne billeder og skal da helt klart ha taget nogen flere ❤️

❤️❤️❤️❤️❤️

Gregers Hansen

Der findes ikke en bedre fotograf end Christine, hun er især god til børn. Vores børn elsker at komme på besøg! De største anbefalinger herfra.

❤️❤️❤️❤️❤️

Berit Nagly

Super dygtige og professionelle fotografer. Kan varmt anbefales

❤️❤️❤️❤️❤️

Tina Dybdal - Tinas Rollinger

Jeg har haft Christine til at tage gruppe billeder og enkelt i min private børnepasningordning og jeg og forældre er super glade for de skønne billeder og plakater hun laver ??vælger helt klart hende igen og det bør I også gøre ?

❤️❤️❤️❤️❤️

Lotte

Jeg hader at gå til fotograf, men hos Jer bliver min søn en meter højere, og vi har formået at få et familie billede hvor alle 6 ser glade ud. Og uden moren tænkte det gør jeg ikke igen. For kom hjem med super gode billeder til en fin pris istedet for halvgode billeder?? kan mærke i brænder for jeres arbejde så vil varmt anbefaler jer ??

❤️❤️❤️❤️❤️

Besøg os

Søndergade 21
Hyllinge
4700 Næstved

Kontakt os

kontakt@christineholmfoto.dk
Christine: 26 13 45 42
Sebastian: 25 17 22 13

Åbningstider

M-F: 9:00-17:00

da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) da_DKDansk